2023-08-01
厚兴瑜记手撕鸡 (屯门)屯门石排头径1号卓尔广场2楼202C号舖平时见佢哋多数都系外卖店,今次喺屯门见到有堂食嘅分店,即刻要坐低食啦😍 2个人最好就order2人餐,唔洗烦皇牌2人套餐 $134花雕鸡半只,拣醉鸡就额外加$15,而佢地既鸡既花雕酒香气一放低系台面已经清楚地闻到,好彩既系佢地既花雕鸡味道唔咸,主要靠花雕酒黎提味,鸡肉亦相当充满花雕味😍鸡肉又够滑身可以拣双拼小食,我地拣左鸡肾+凤爪,鸡肾味道同样都充满花雕味道,细细块好易入口,唔会咬到牙教软🤣上汤鱼腐娃娃菜呢个汤非常好饮,仲要有娃娃菜既甜味,鱼腐都吸收晒汤底既鲜甜住家靓汤 - 莲藕鸡脚汤钟意饮汤既男人赞口不绝🤣佢好钟意饮柚子蜜水晶奇亚籽 跟餐$10一开始以为柚子蜜会搞到成杯嘢好甜,但好彩又唔会🤣几清甜,甜度适中鲜奶水晶华田 跟餐$10水晶既味道系用咗华田去做主要既味道,口感完全系啫喱,配埋鲜奶真系劲好饮😍
屯门石排头径1号卓尔广场2楼202C号舖
2个人最好就order2人餐,唔洗烦
皇牌2人套餐 $134
可以拣双拼小食,我地拣左
上汤鱼腐娃娃菜
呢个汤非常好饮,仲要有娃娃菜既甜味,鱼腐都吸收晒汤底既鲜甜
住家靓汤 - 莲藕鸡脚汤
钟意饮汤既男人赞口不绝🤣佢好钟意饮