2021-10-09 194 浏览
UEN网店既时候已经爆红,每次ig一出订购单都会被秒杀,所以我系从来未试过成功抢到的,知道佢开实体店后,终于有机会食到啦店舖好细,只得几个座位,所以佢一开门已经到,以简约为主调,摆左d干花作装饰软壳蟹配蟹柳沙律吐司吐司都系即场整的,所以都要d时间,吐司厚厚的,有一半系新鲜既生菜,另一半就有软壳蟹、蟹柳沙律、番茄、紫色椰菜,虽然软壳蟹唔算好多,但始终炸过会觉得较油腻,配以沙律同大量疏菜就岩岩平衡返个油腻感芋泥肉松吐司芋泥一值都系呢度既人气食品,芋泥好绵滑,芋头味香浓,甜度亦都岩岩好,配肉松真系好夹,馅料又多又饱肚纯天然黑加仑子红莓冷泡茶标榜无咖啡因成份既茶包,微微既莓果味,几解渴纯天然蜜桃芒果冷泡茶呢款都系无咖啡因的茶包,蜜桃芒果当然唔系新鲜水果既味道,不过冷泡后够冻又解渴虽然呢度食物款式唔多,但贵精不贵多,主打吐司真系做得不错,如果想堂食既朋友真系建议一开门就到,唔系都要等一段时间先会有位

纯天然黑加仑子红莓冷泡茶
标榜无咖啡因成份既茶包,微微既莓果味,几解渴

纯天然蜜桃芒果冷泡茶