餐厅: 豚丼のぶたはげ (德福廣場1期)
资讯:

又有日本店进驻香港啦!已经有2间牛肉丼进驻左香港,今次等到豚肉丼啦!暂时只接受电子付款,环境几阔落舒适。豚天丼个人认为系即叫即整因为都等咗10-15分钟,天妇罗炸皮薄又脆,一咬开热辣辣,即使入面系豚腩肉都唔会好油。豚肉经过日本专家严格评级架,独创天妇罗汁,每一啖饭都有汁架,唔会干争争。除咗猪腩肉,天妇罗仲有南瓜、秋葵、牛蒡同溏心蛋。只蛋仲有少少流心好有惊喜,拌饭一流!豚肉眼肉眼虽然冇腩肉咁稔,但都唔会好韧,网烧又有另一种味道,烧得好香,祖传酱汁比天妇罗汁味浓,可能会咸少少。并盛系正常size,如果觉得唔够食可以要特盛。用电话自己落单,可以升级变定食,会有味噌汤、甜品等。不过我哋唔太肚饿所以冇升级。唔升级都有碟小沙律送架。

暂时只接受电子付款,环境几阔落舒适。

豚天丼

豚肉眼

并盛系正常size,如果觉得唔够食可以要特盛。

1926 浏览
  • 豚天丼