2021-09-14
收工同屋企人经过裕民坊,大翻身既裕民坊今日都系第一次行,而晚餐我地拣左位于3楼花园平台既德美寿司🍣~ 晚市都有好多款定食可以选择~ 落单用QRcode 非常方便!————————————————三色鱼生丼定食 $120 呢个丼饭有三文鱼、剑鱼、带子。鱼生份量十足而且好新鲜!而饭加入寿司醋同紫菜,仲有流心蛋系中间,一齐搅拌送饭一流😋😋 北海道鱼生丼定食 $140而呢个定食比三色鱼生多左两只甜虾刺身,同样系鱼生份量好多,够新鲜!!定食亦配有沙律同面豉汤,最后仲有芝麻味甜品~ 满足😚什锦天妇罗 $80热辣辣天妇罗无得输,炸得刚刚好,一啲都唔多炸粉,用料新鲜👍🏼 包括有大虾、茄子、南瓜、蕃薯同冬菇😻 茄子同菇炸得外脆内软好出色!————————————————环境:👅👅👅👅食物:👅👅👅👅性价:👅👅👅服务:👅👅👅👅
————————————————
三色鱼生丼定食 $120