2022-07-29 4297 浏览
终于终于食到老板娘云南米线啦🥹🥹呢间米线一直想试好耐 个个都讲到超级好食 又起码要等1.5小时以上 今日就决定下午4:30就嚟排队等佢开门🤣 温提:食之前一定要睇吓佢𠮶日有冇开门🫣 嚟到呢个熟食中心门口排队 等紧嘅时候佢会比一张纸我哋落住单先 咁因为我第一次食我就会尝试左最基本嘅麻酸辣汤先😌 入去坐嘅时候会喺门口拎埋嘢饮 桃胶杞子桂花茶金罗汉麦果苹果茶两支饮品都好清新 好适合食完米线饮😋 炸物先上😌🍗招牌酥炸鸡球呢个招牌必试嘅鸡球 外面炸得香脆 食落去仲有鸡嘅肉汁 同埋鸡肉好滑 真系必点👍🏻 🍤反斗虾滑豆卜虾滑好食 豆卜炸得好香脆干身 建议配埋米线浸汤食 🍄野菌腐皮卷好足料 啖啖菇 腐皮卷炸得脆口 朋友既 鲜猪膶蒙古汤 猪膶新鲜好多块 蒙古汤系几特别嘅汤底 我下次都会食呢个🤣我既 麻酸辣汤米线 好香够麻又够辣 个味调得啱啱好 一啖一啖好想继续食落去😌 整体来讲 老板娘云南米线真系名不虚传 终于明白点解啲人排咁耐都要食😆 等冻啲嘅天气一定会再嚟食😬
终于终于食到老板娘云南米线啦🥹🥹
温提:食之前一定要睇吓佢𠮶日有冇开门🫣