2017-06-10 3136 浏览
星期六都要返工,紧系约住附近嘅朋友食吓lunch喇!呢间小店喺杂志、facebook、同instagram 见过好多次,终于有得试喇!间嘢喺正第三街街头,公园对面。加上西环成日都超好太阳,个feel系正嘅!入到里面唔系好多人,大约6个人度。我想食咸点,但系当然又想试佢个pancake。 所以我叫左个mushroom omelette,朋友就叫左个 running honey pancakes。不过等咗差唔多半个钟啲嘢食先到。。个omelette略嫌蘑茹少左啲,同埋芝士多左啲。蛋冇乜香味,中规中矩喇!呢度始终系pancake出名!Pancake 好有午油香,松软度啱啱好,同埋过咗好耐都唔会淋pat pat。只honey 冇沟稀,好香,好好味!加埋啲焦糖脆脆真系好正!隔离枱都叫咗个strawberry pancake。睇落好正,下次试吓先!