2023-02-10
日式速食烧肉店,价格亲民贴地,体验新奇有趣。美国牛小排+牛板键套餐每个座位面前都有细细个烧烤炉,火力可自由调节,方便易用。牛小排的油花分布均匀入口柔软甘甜,牛板键则较为有弹性,肉味浓郁,配上温泉蛋紫菜饭增添风味。首次落单如果追加单点肉类仲有半价优惠,点可以放过!加咗个澳洲M2西冷扒,肉质鲜嫩juicy,半价之下性价比好高。寿司烧套餐店员把甜酱油汤底放到炉上。汤底份量不多,但无须加汤,保持浓味,煮乌冬时会索晒啲精华。牛肩胛卷成一卷,每片肉质厚实却又软嫩。我加码美国牛颈脊,牛味浓,就算汤底甜都冇盖过牛味。本身会跟娃娃菜、芝士竹轮,甜品+$8黑糖慕丝,成个set好多野食,更冇谂过一个人都可以食到寿喜烧!除咗肉类仲有海鲜类选择,叫咗个甲罗烧,烧大概3-4分钟再搅拌均匀就食得,烧完香味不断涌出来,𩠌饭食一流!
美国牛小排+牛板键套餐
寿司烧套餐