餐厅: OZONE
资讯:

2024-11-03 959 浏览
同男朋友庆祝生日预先就系openrice book咗位去Ozone好好庆祝吓点知去到佢哋又话冇晒open area😓都唔紧要!叫完嘢食问吓佢哋可唔可以出去影相佢哋话可以,咁我哋梗系出去影影影下有个waiter粒声唔出用栏杆嚟封住我哋😨觉得真系好冇礼貌叫嘢食谂住叫waiter推介吓佢就黑口黑面咁觉得我哋唔系外国人纯粹普通一对后生情侣就唔需要款待我哋咁😤大佬, 谂住嚟高级Bar唔需要你有100份嘅服务态度但系你连1份都冇全程我已经好有礼貌咁用英文同你沟通但你都系黑口黑面咁答返我完全无语….音乐5/10食物质素7/10饮料9/10环境6/10价钱就唔评论啦, 嚟得呢度高级Bar一定系贵呢度只可以挽回少少对Ozone嘅印象建议大家一定要提高自己嘅EQ先好嚟尤其是后生香港人客呢度嘅职员真系好黑面绝对唔会encore嘅餐厅Bar😤
同男朋友庆祝生日
预先就系openrice book咗位
去Ozone好好庆祝吓

点知去到佢哋又话冇晒open area😓
都唔紧要!
叫完嘢食问吓佢哋可唔可以出去影相
佢哋话可以,咁我哋梗系出去影
影影下有个waiter粒声唔出
用栏杆嚟封住我哋😨
觉得真系好冇礼貌

叫嘢食谂住叫waiter推介吓
佢就黑口黑面咁
觉得我哋唔系外国人
纯粹普通一对后生情侣
就唔需要款待我哋咁😤
大佬, 谂住嚟高级Bar
唔需要你有100份嘅服务态度

音乐5/10
食物质素7/10
饮料9/10
环境6/10
价钱就唔评论啦, 嚟得呢度高级Bar一定系贵
呢度只可以挽回少少对Ozone嘅印象

建议大家一定要提高自己嘅EQ先好嚟