FreeHcaKe主打梳乎厘pancake,$38有两层仲加埋雪糕真系好抵食!梳乎厘pancake比一般厚实,但依然做到软绵绵嘅感觉,而且蛋味好香!而雪糕口味冇得拣,要睇当日口味,今次呢个就配咗蜜瓜雪糕,一开始食有啲似雪葩,唔会好甜,蜜瓜味都唔会好假,都几好食😋•🥢721黑白是良知梳乎厘Pancake $38/两件黑白配搭其实系Oreo同芝士奶盖,满满嘅Oreo碎铺系最面,下一层系芝士奶盖,奶盖比较稀,会流落下面两层嘅pancake,芝士味唔太突出,但整体几夹又唔会好甜~•🥢火魔Green object梳乎厘Pancake $38/两件虽然冇晒青提子,但又想食焦糖面,所以照叫咗呢款😛 焦糖面好脆,而pancake软绵绵,有两种好大对比嘅口感,但焦糖面㶶咗少少,焦香味有啲突出,有少少扣分😢

🥢721黑白是良知梳乎厘Pancake $38/两件
721黑白是良知梳乎厘Pancake