2023-12-05
次次经过Market Place都会好想入嚟呢间😙 因为佢嘅座位真系好吸引😝 有好chill嘅感觉🤭 今日妈咪无煮饭仔,终于有机会嚟食😙 呢度啲椅好啱我呢啲无乜腰骨嘅人,坐得好舒服😙 系等待期间听住歌,吹住海风真系好chill🤭 原来呢间餐厅都有分两𠮶Zone🤔 入面同外面食嘅嘢系唔同‼️外面系轻食为主,入面就精致啲嘅食物,今次我就拣咗坐外面,嗌咗一杯啤酒$78🍻一杯青柠梳打$55😙 十胜和牛配薯条 $328 同和风唐场鸡(8件) $98,食物有好大惊喜‼️ 完全估唔到有呢𠮶质素,先赞佢𠮶炸鸡,外脆内软,做得好好👍🏻 配埋蛋黄酱,我可以形容为食过最好食嘅日式炸鸡🍗另外佢𠮶和牛真系入口即溶,唔会觉得油腻😙正因为呢度嘅高质,我就即刻book埋男朋友生日去入面食🤭 好期待😚