其实我真系好钟意食鸡煲嫁!我去亲铜锣湾又想食鸡煲或者打边炉一定会去One More Hotpot! 佢地系任食嘅,有两个价钱,一个Hkd298/位,另一个Hkd388/位。最大分别系Hkd388/位系有个海鲜并盘,每人都有半只龙虾嫁!我打边炉食吾食d海鲜都冇所谓嘅……所以我今次拣左Hkd298/位。如果拣298,汤底基本上冇咩选择,得d药膳汤底,好彩侍应姐姐比我转鸡煲啫😎麻辣鸡煲拣左小辣,但都好够辣,鸡都好入味,美中不足系鸡吾够滑。但个汤好惹味!钟意重口味啱晒!餐亦会送一碟安格斯牛,蒙古羊或者西班牙黑豚肉。我拣左牛,都吾错呀!火锅料本身个餐都会跟一碟自家制嘅丸同饺。其他火锅配料就任加,虽然款色吾多,但其实已经好足够!至于野饮都系任饮嘅,最开心系连啤酒,红洒白洒都系任饮👍餐厅环境都算吾错,有好多卡位,坐得都舒服。至于服务亦都系值得一赞!大部份侍应都好有礼貌,收碟又快,又好笑容,所以哩间餐厅真心值得推介!Hkgalxfoodlover 回头率: 100%

至于野饮都系任饮嘅,最开心系连啤酒,红洒白洒都系任饮👍

Hkgalxfoodlover 回头率: 100%
  • 麻辣鸡煲