2022-05-09
妈妈节前夕~同妈妈食餐好既😊今次带左佢去食柞木炭作韩烧既餐厅😌前菜有海带,腌萝卜,芽菜同泡菜👍👍每样都好好味~最特别系有辣酱鱿鱼瓮渍牛肋骨(HK$298):店员帮手cut 开两大件黎烧😌 烧完都仲几浓酱汁味😋鸡肉拼盘(HK$168): 其中最抢眼系去骨鸡中翼~ 加左少少香草~劲有bbq 风味😙牛舌三吃(HK$358) 估唔到依个系最贵🙊不过佢既葱蒜味牛舌最正😍好惹味!! 不过因为太薄身时间控制好重要😂原只济洲爪鱼(HK$178): 店员帮手烧得岩岩好😆仲帮我地分开埋~爽脆~1++韩牛生牛肉石锅饭(HK$188):卖相几靓~ 味道中上!! 石锅热力好劲! 食到尾声都仲有烟出♨️冬天lunch 食应该好正😏另外同妈妈都分叫左两杯梳打汽水😆店内Service 好好!!! 店员好肯帮手烧~会留意提醒我地边d食得😂边d 要烧多阵😆
另外同妈妈都分叫左两杯梳打汽水😆