2021-08-26 58 浏览
💛💛💛尖沙咀呢间just’er 西餐厅系名副其实嘅全院满座🤭餐厅唔算大 座位唔多所以佢哋系长期爆嘅黄店😚想食记得早啲预约😳😳餐厅有好多霓虹光管嘅打卡位 装修真系好有心思🤗食物质素亦都好有惊喜🤤介绍返今次食咗嘅食物先:焗多汁猪仔骨配薯条 平时出去食ribs都好贵 所以呢度嘅价钱真系算好抵食 七至八条ribs 都系百零蚊😱😳 而且份ribs焗得岩岩好 小小㶶㶶地又锁得住肉汁👍🏻薯条炸到又金黄又脆🤤🤤好好食呀!!墨西哥风味海鲜蕃茄意粉 叫𠮶时侍应已经好贴心咁提醒呢款意粉会辣辣地😳 番茄酱配tabasco 辣得几过瘾🤪原条烧吊筒又系出乎意料地抵食 成条烧鱿鱼都系六十几蚊🥰 作为小食嘅份量亦都岩岩好🤤👍🏻而且鱿鱼好有口感 完全唔靱 啲烧汁仲好入味 😚曲奇马上疯 最最最最最惊喜嘅系佢哋嘅饮品 佢哋提供好多好特别嘅限定款式😚今次试咗小编最爱嘅Oreo 特饮一试难忘 😭😭因为平时饮开嘅Oreo都系超级甜同埋超级漏🙄 好多时饮一两啖就会饱 成餐饭就唔使食🙄不过呢杯曲奇马上疯真系一啲都唔漏 甜度亦都系啱啱好😚😚但系亦都保留到Oreo曲奇嘅味道🤤食咗咁多嘢再饮埋一杯饮品都唔会觉得好济👍🏻
💛💛💛
尖沙咀呢间just’er 西餐厅