2023-02-03 2476 浏览
真系睇漏,唔check单,实有问题, 上环区酒楼多有北园、海港、凤城、信德内美心、 无极限广埸内潮江春、星月楼、 信德内望月轩, 真系拣无可拣咩先去竹园, 竹园10蚊1位茶位,另外每位又收8蚊1位酱, 简单d 讲十八蚊茶位1个人好过啦, 入去攞位话五位,畀张枱6人坐,但系就收六位茶钱。 虾饺皮厚兼仲甩皮, 虾又淋又冇调味, 鸡扎内有蟹柳火腿鸡件, 味道正常, 冇乜特别啰所有嘢食完之后你都唔会谂住再返转头, 再加上佢哋d服务员工, 讲埋d乡下话几呢咕噜又大声唔应该再去, 我试过中伏就唔应该再去㗎啦,解知都系一次机会都唔可以再畀呢间嘢, 原来佢哋专做大陆客,大陆人同香港人招呼有差别㗎,咁得意㖞, 原来醒钱先有人招呼 、斟水。
2023-02-03
午餐