2017-04-25
同朋友系旺角即场揾既午市餐厅,未睇Openrice前就入左去,其实食落都唔差。一分钱一分货啦!个人觉得可以再食多次👍坐低叫完野食睇Openrice先知有咁多负评都真系有d惊,但其实都唔差😁我叫左个招牌焗芝士薯蓉肉酱千层面,初初睇其他人讲薯蓉好多,千层面又冇味只靠肉酱吊味,都惊自己中伏。但一上枱之后其实好香薯蓉味,如图都焗到好靓,至少唔系一pat放落去😀比例都Ok,女仔份量有点多(加上有汤有野饮)食左6成已经饱了。下次会再叫👍另外叫左个吉列猪扒拼照烧鸡扒大碗饭,卖相唔错,话食落都冇其他差评讲到咁差(但差评话猪排冇猪排味㖞),食得过。不过下次未必再拣翻呢个啦。另外套餐仲有汤同饮品。汤叫左忌廉汤,系咸左少少,同冇乜粟米,但饮得落肚既。饮品就叫左芒果红茶同蜜桃绿茶,其实同平时系专门店冇乜分别,几好饮❤我地入黎系12:45到,个时人唔多仲有空位,到13:45走既时候就每场枱都有2-3个人。全场得一个侍应生,态度唔差系少出声。野食上碟速度快,亦到够热,放左系度十几分钟都仲系热👍间舖暗得黎舒服,价钱又合理,至少系旺角呢头都好难揾到咁既价钱仲有汤同饮品。