2023-03-17 90 浏览
今晚屋企冇煮饭决定自己外出去附近一间叫荣少喇沙餐厅食晚饭,位置喺屯门巿广场北翼地下44号里面设计简洁正方形间格灯光充足,虽然坐位唔算多要等位食饭但嗅到d喇沙味真系抗拒唔到,我真系好钟意食喇沙😋。等位嘅时候再留意到原来入口望左手边有个特色招牌,忍唔住影底估唔到除咗外面舖里面都有个咁大嘅招牌,真有趣👍🏼😍未有位唯有望下个餐牌先唔好浪费时间,个肚饿到沽沽声🤣餐牌入面主要有饭,汤面,小食及饮品。如拣面类汤底有鱼汤,刺沙及特鲜芫茜鱼汤选择。 不过令我惊喜见到有马来西亚茶材肉骨茶面下次来一定要试这款😋最终我拣选一碗龙脷喇沙鱼汤粉丝油面(60元),汤底味道浓郁有鸡蛋同豆腐,龙脷鱼亦好香脆可口. 够大碗好满足👍🏼😋

未有位唯有望下个餐牌先唔好浪费时间,个肚饿到沽沽声🤣