2006-10-05
我同男朋友以前去食系一个日本人做经理的, 非常nice但上次去, 个经理变左人, 态度劲差:1. 我地订位想要系吧, 去到佢\无俾, 佢\仲话听唔到我地订时有要求!2. 送甜品时佢\无问我地就俾左个雪萉我地, 我地问佢\有无得拣, 佢\先话有不过要加五蚊, 我地转左佢\就好晦气咁收返。埋单时唔见有呢条数, 可以相信佢\系老作, 因为以前食咁多次都系唔驶加钱的3. 隔离台点自选寿司要问d侍应先有张纸, 之后佢\地想问d特别推介是什么鱼时个经理突然一手抢左佢\张纸交交叉话无!(其实次次我地都系同侍应讲既, 但次次个侍应就揾返个经理黎「应付」我地, 其实个侍应都唔系好得...)如果佢\唔改进, 以差不多价钱, 地点及质素, 我会去寿司广...讲服务真系唔得, 但野食其实依然好食既:蒸蛋同汤系最钟意既, 寿司就广好少少(海胆都系见城啦)前菜原来早去有著数, 因为我地去时有贝类, 后尾见隔离台就变左渍三文鱼雪榚: 芝麻味好香, 绿茶就争d
但上次去, 个经理变左人, 态度劲差:
讲服务真系唔得, 但野食其实依然好食既:
蒸蛋同汤系最钟意既, 寿司就广好少少(海胆都系见城啦)
雪榚: 芝麻味好香, 绿茶就争d