(非会员)
2003-06-03 154 浏览
今日早放学,去左之前经过好多次既维园巴西烧烤。呢间野系openrice.com 有介绍架,排行榜都有佢地份,之前系尖沙咀开左两间,维园呢间开左冇耐。<br />咁讲番间野啦,去到泳池尾,上一条楼梯就到。个位置既前身系小食部,如果你地学校系维园开过水运会你就实知我讲边到啦。<br />间餐厅有分冷气同有盖户外部分,outdoor 果part 睇晒咁多个池,仲清楚过系观众席睇。<br />野食呢,自己拎既有牛扒鸡肉牛鱼块等等,同埋好多款甜品(如果唔食佢个烤肉buffet 既, set lunch 加8 蚊就有),d野食不过不失啦。美中不足既系你要自己拎你张个碟出去盛食物(随时可以叫佢换碟)。<br />最正既系佢d 烤肉,有羊脾、鸡扒、牛扒、鸡翼、肠、菠罗......源源不绝,个厨师拎埋来,问你要几多,佢一路切,你一路用上的夹去夹住,出野食率奇快,饱到我要将上张卡反去no thanks 果边。<br />今日入面有4-5 台啦, 不过听果度d 人讲星期日好多人一家大细游完水会去食, 同埋好多团体都会系果度订台,
今日入面有4-5 台啦, 不过听果度d 人讲星期日好多人一家大细游完水会去食, 同埋好多团体都会系果度订台, 要果阵食就最好订台先啦!<br />
巴西烧烤(铜锣湾维园泳池)<br />
<br />
Lunch Buffet 1200-1500 $58<br />
Dinner Buffet 1730-2130 $98<br />
2130-0130