2022-08-16
今日一家三口👨👩👧去咗M+视觉文化博物馆,行左一阵,两位大人好累,婴儿妹妹又想饮奶🍼,我地就去左邻近 M+博物馆旳餐厅,名为ADD+「All Day Dining」的缩写,位于地下楼层,好容易揾到。门口位好正,倾计饮野🍻打卡📸一流!根据资料显示餐厅总面积超过一万平方呎,全落地玻璃设计,阳光好好,每个角落都睇到维港。餐厅嘅食物十分多元化,大部份都系好有香港特色嘅食物,心捻甘似去左酒楼/茶餐厅,好彩都有西式嘅食物,由于唔系太好肚饿,又想比婴儿妹妹👶🏻坐低饮奶奶🍼,所以我地叫左个PIZZA和肠粉,望出去食野真系好正😍,婴儿妹妹全程都望实个景!真系好舒服! PIZZA劲多芝士,劲香,批底岩岩好,唔厚唔薄!至于个煲仔沙爹牛肉炒肠粉,个人觉得最好味😋,不得之了👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽食完离开餐厅唔会要不停要饮水!环境舒服🥰,食物又唔错👍🏻!婴儿妹妹又坐得好开心!卡邦尼薄饼 💰156煲仔沙爹牛肉炒肠粉💰138要加一的💁🏻♀️
煲仔沙爹牛肉炒肠粉
环境舒服🥰,食物又唔错👍🏻!婴儿妹妹又坐得好开心!
卡邦尼薄饼 💰156
煲仔沙爹牛肉炒肠粉💰138