2021-11-11 890 浏览
今日生日正日谂住同老婆入流浮山食海鲜,本身上网睇见到明记有好多好评,谂住试吓食,点知未入去食就俾人点到出出入入,又话入去坐低先,入到去又俾人叫出去拣海鲜,出去拣海鲜又叫我入去坐低俾我睇餐牌,算。返出去一路行一路谂食咩,就系兜返转头准备行入去明记,就俾隔离铺个姐姐叫住左,叫我哋过去睇吓,可以即刻讲到价钱俾我哋听。就你呢句,我地就行过去睇。雄记海鲜真系一路拣一路话俾我哋听几多钱仲要攞咗去秤下有几重,拣完五个海鲜之后就拎去成记海鲜酒家,服务态度好好每个人都对我哋好好礼貌而且睇到员工都打成一片,坐低之后就问我哋谂住点样煮,可以点样整咩食法点样好食好详细。椒盐赖尿虾,豉椒炒蛏子,蒜蓉蒸大虾,盐焗奄仔蟹,辣酒煮花螺,仲送个鱼汤。个大虾真系非常满意,最好食就系佢。一斤四字头左右,一只都已经五两重。最后埋单仲倾咗阵计,感觉非常亲切🥰
最后埋单仲倾咗阵计,感觉非常亲切🥰
2021-11-11
庆祝纪念