2018-06-19 66 浏览
晚上同屋企人去观塘食饭,一到LM Cafe门口,已经见到各式各样嘅餐牌show哂出门口,实在有太多选择,啱哂屋企人每人都可以食到钟意嘅菜式。虽然呢到系工厂区,但平日晚上都依然满座,信心保证。1. 铁板星级杂扒、跟饭、黑椒汁($95):听到个名都觉得好豪华啊,有牛扒、鸡扒、肠仔、三文鱼、吉列带子,非常丰富!2. 咖哩吉列猪扒饭($46),吉列猪扒超大块,价钱又唔贵,香脆可口,咖哩汁太惹味了,如果多啲就够哂我去捞饭食哈哈餐饮方面,我点了Green Latte鲜奶绿茶,浓浓嘅绿茶味,上面仲有一层泡沫,味道就偏甜。唔系间间冰室/ 茶餐厅都有咸柠七,妈妈见到即刻想试下,果然唔错,咸咸哋,好特别呀!食完好似仲差少少野,所以最后叫多咗个甜品!木糠布丁,少少杯刚刚好!Happy Ending!

虽然呢到系工厂区,但平日晚上都依然满座,信心保证。