2023-07-10 167 浏览
咖啡店虽然细细地,入到去有种宁静舒适嘅感觉,大家都好Chill好enjoy成个环境。今次五点左右去,都系想食少少轻食同叹下野饮,听讲佢嘅咖啡豆系自家烘焙。Plain Au Chocolat ($30)朱古力一向系男朋友最爱,而且烤得好酥脆,所以一啖又一啖就食晒。Egg Salad Croissant ($40)🥐Croissant 一样,最紧要唔油又酥脆,配蛋沙律几唔错。Specials – Wake Up Zombie ($48) 🧟Wake Up Zombie 口感比较复杂,饮落带点酸味,微微又出返个咖啡香。仲会饮到少少柠檬味,几特别。Yellow Summer ($48) ☀️Yellow Summer 听个名就系为summer 而设,lemonade 好fresh好解暑。其实本身想试佢个Tiramisu同雪糕🍦,不过佢限量供应,所以试唔到,唯有next time la!

Plain Au Chocolat ($30)

Egg Salad Croissant ($40)🥐

Yellow Summer ($48) ☀️