2015-07-23 1024 浏览
系西九行街,妈妈同妹妹话带我去距地上次去过既cafe,估唔到系一堆堆密杂式既细舖里面有一间cafe,距地话呢到d窝夫几好食,我地3个人叫左两个窝夫,原来有最低消费,所以叫多杯冻柠荼$33焦糖香蕉waffle$62,窝夫好浓蛋香,焦糖酱再加呍呢拿雪糖竟然唔太漏,而且仲令我一啖接一啖!但雪糕细球左d,唔够送个waffle朱古力香蕉waffle$62,唔知系咪食完第一个巳经无咁饿,觉得呢个无咁好食,但其实都唔差,但朱古力雪糕上到黎巳经溶溶地,每旧上面都有一笃cream同香蕉,相比第一个系丰富d窝夫全部即叫即整,所以黎到热辣辣外脆内软系西九大出血完黎呢到hea下都不错呀!顺带一提,cafe里面d香水味浓左d
窝夫全部即叫即整,所以黎到热辣辣外脆内软