2022-08-11
【#牛杂专家🐮 】#森记牛杂粉面 一年前派消费劵,因为用支付宝,除咗连锁店外,都要花点时间去揾吓🤣 依间系少数接受支付宝既小店,当然要支持吓。果时食过都觉得唔错,事隔一年之后再来,同样用支付宝,同样洗消费劵🤣去到果时已经差唔多点半,入面有位,不过有点热同焗,唔知冷气系咪坏咗🤔#牛杂粗面 ,单点$32,加饮品➕$8,我就冇叫。之前食过都几大碗,今次都系一样👍牛杂件数几多,而且几大件,质地偏淋身,如果钟意有咬口既朋友可能唔太喜欢。汤底唔会过咸,饮到最后仲有少少甜味🤣 饮多几啖之后都唔觉口干。粗面都煮得啱啱好,软硬适中,点醋食一流👍现场环境系有少少焗,好彩今日唔算热,可能因为落雨天,都有昆虫飞飞吓。因为新一期消费劵有优惠,平$5,所以$27搞掂🤣店铺应该系家庭式经营,之前试过系繁忙时间会比较混乱,整体系算抵食,不过如果同深水埗两大「名店」相比,仍然有一段距离。推介指数:6.5/10森记牛杂粉面长沙湾青山道150号地下C号舖@foodiehck2022 #港饮港食平靓正 #牛杂 #长沙湾美食 #粗面 #消费券优惠 #午餐 #抵食
粗面都煮得啱啱好,软硬适中,点醋食一流👍
因为新一期消费劵有优惠,平$5,所以$27搞掂🤣
推介指数:6.5/10