2024-01-18 1399 浏览
抚丽啲环境,总算揾到位坐低,手快快就拣好咗几样特色小吃。一开始,个乳鸽真系抢晒镜,外皮脆口啫啫声👂,啖啖肉嗌冧到我,肉汁一咬就四射,正!话你知,好似小时候街口啲卖鸡脾嘅feel咁。再点咗个黑松露虾多士,松露香味嗲到不得了,同埋个多士松脆得嚟又唔会觉得油腻🤤。 跟住上场嘅干炒牛河劲滑,牛肉咬落去嘅口感够晒弹牙,斋斋地食都唔觉腻。至于个刴椒粉丝生蚝煲,真系叫到我惊喜,生蚝够哂新鲜,同粉丝配埋啖啖爽口,刴椒带嚟𠮶阵阵辣香,真系啱晒口味🔥。最后餐尾嘅甜品,个咖啡糕同橙卷轮流上阵,一样保持住高水准,咖啡香浓得黎又唔会太苦,派对必备good choices!员工服务态度都好,见人见事,头头是道,令人食得开心!总括嚟讲,喺这儿嘅美味,你只需要带嚟一副好胃口就得㗎喇!