哎吔,今次行过呢间餐厅,真系打开咗我嘅味蕾之门!俾我话你知啦,佢地嘅炸饭团🍙,外层炸到口感够晒香脆,入面嘅饭又软绵但仲保持住啲弹性,每一啖都有惊喜,真系食落过瘾!而家讲起嚟仲似梦一样!啲汉堡🍔同薯条🍟都算素,得啖好食,但呢,个Afternoon Tea Set就真系顶级享受!已经有好几回我梦返去食佢!打边炉嘅蛋糕仔外面香滑,入口即化嘅口感,简直系精致得黎又平民,搅到你心思思想再去!而个慕丝蛋糕,望落好精致,食落去松软,味道温和,真系服咗佢。喺呢到食嘢嘅经历,真系足以唤醒一个食客所有嘅味觉细胞!揾食嘅路上,总会有意想不到嘅惊喜啵,而今次呢度就系其中之一!下次再过嚟,我肯定会再仲点一份饭团,多谢晒啦!👏🏻🍰🍽️