今次嚟到位于旺角既红火鲜料火锅专门店,打住任食既旗号,有得食鸡煲火锅、日式放题、韩式烧肉,一次过满足哂我三个愿望!😳唔好以为佢地8足咁多爪,水准一定麻麻。实程系每样都有返咁上下质素,觉得拍得住同价位既专门店,甚至有啲位置仲做得更出色既🤣🤣!鸡煲火锅鸡煲叫咗小辣,辣味适中,唔会食两件就好口渴,鸡肉好嫩滑有惊喜🙋‍♀️。火锅配料选择正宗既港式火锅既配置,除左大路野,肥牛呀鱼呀菜呀🤣,仲有啲比较特别既材料,例如鸡杂、田鸡等等😈日式放题放题虽然食物种类唔算多,但如果只论味道同新鲜程度,个人觉得比起同价位既日式放题专门店更加好。刺身鲜甜,无腥味雪味,系意外嘅惊喜😳😳。炸物非常出色,等待时间稍长(仲以为自己落漏咗单),原来系因为即点即炸,脆度爆灯,热辣辣咁食,真系超级满足!🤭个人推荐芝士年糕同榴梿炸弹,虽然好常见,但即炸既真系太正🤣韩烧我地无试太多,不过食材一样新鲜,餐厅仲有附上孜然粉同盐,加埋一齐烧好有风味🙋‍♀️:环境几好坐,干净企理,完全唔逼。加上价位平易近人,每人都只系200蚊左右*,又咁多玩法,岩哂一班朋友或者一家人聚会,个人几钟意😙会推介俾朋友😈📍红火鲜料火锅专门店 (旺角)旺角西洋菜街1

鸡煲火锅

日式放题

个人推荐芝士年糕同榴梿炸弹,虽然好常见,但即炸既真系太正🤣

📍红火鲜料火锅专门店 (旺角)
旺角西洋菜街1号兆万中心17楼