2022-03-16
红磡呢间日式小店真系差唔多由细食到大🤪细细个差唔多隔个星期就嚟一次 醉爱忌廉饭😚😚所以今日再嚟都系继续食忌廉饭🤣吉列薯饼北海道忌廉饭 -$58同以前一样 忌廉汁多过饭 碟饭大过块面 真系好鬼抵食🐷薯饼唔干身 食落仲热辣辣同脆口🥔个忌廉汁其实都食得出系超市几廿蚊盒个啲😂但硬系觉得自己整无咁好食😮💨入面仲有几旧红萝卜薯仔🙈但系真系有啲漏所以食唔哂😮💨女仔食应该叫少饭就啱啱好喇吉列猪扒北海道忌廉饭 -$58除左块猪扒其他同薯饼个碟一样架喇 但系块猪扒好似粉多过肉🙈但系好彩仲热嘅 不过呢个价 真系差唔多啦😗((都系中意薯饼多啲🤭关东煮 -$50 关东煮系另一样必嗌嘅野🙈$50就会有齐哂萝卜 狮子狗 芋丝 仲有2旧唔知咩😂以前有得散叫 唔清楚宜家仲有无👀 反正最中意佢萝卜 因为好入味🤤仲要无渣!!!食亲都无渣 想知边到揾到啲咁靓嘅萝卜😣整体嚟讲 抵食夹大件🤤都算系粮尾救星
细细个差唔多隔个星期就嚟一次 醉爱忌廉饭😚😚
所以今日再嚟都系继续食忌廉饭🤣