2025-01-06
点咗佢哋嘅脆皮菠萝包加黄油、招牌沙碟牛肉面、招牌咖喱吉利猪扒饭,本嚟满心期待,结果味道真系一般般...😒😒个脆皮菠萝包加黄油🧈,菠萝包外皮唔够酥脆,咬落去软趴趴,里面嘅黄油都好似唔够新鲜,融唔开,食起身冇乜层次感,完全冇达到我对港式菠萝包嘅期望囖🤨招牌沙碟牛肉面,个汤底淡而无味,牛肉切得好薄好薄,煮得有啲老,咬起身韧韧哋,面条亦都唔够弹牙,一碗落嚟,冇一处令人回味嘅地方😒再讲招牌咖喱吉利猪扒饭,猪扒炸得有啲过火,外皮硬邦邦,里面嘅肉又干又柴,咖喱汁味道单调,冇乜香料嘅香味,淋喺饭上面,都救唔返成个饭嘅口感,食咁一碗饭,真系好辛苦😣但呢滴都唔算最嬲嘅,最令我火大嘅系服务员嘅态度!我只不过叫佢畀套餐具,佢居然对我翻白眼🙄,好似我烦住佢一样。用餐途中,想加个水,叫咗好几次都冇人理,成个服务流程乱七八糟。我哋畀钱𠮶阵,服务员仲黑口黑面,好似我哋欠佢钱一样,真系从来未试过喺餐厅受到咁差嘅待遇😤今次去呢间茶餐厅嘅体验差到极点!!食物唔好食都算啦,服务态度仲咁恶劣,我已经将佢列入黑名单,以后都唔会再去!😤😤😤如果你哋都唔想一日嘅好心情被破坏,真心建议唔要去呢间餐厅,香港咁多好食嘅地方,点解要受呢份委
今次去呢间茶餐厅嘅体验差到极点!!食物唔好食都算啦,服务态度仲咁恶劣,我已经将佢列入黑名单,以后都唔会再去!😤😤😤如果你哋都唔想一日嘅好心情被破坏,真心建议唔要去呢间餐厅,香港咁多好食嘅地方,点解要受呢份委屈呢?🤬