2023-10-24
猫真系多到影都影唔哂老实讲,去得猫Cafe都唔预D野有几好食,但佢哋嘅食物质素……首先呢,餐厅比较节俭,一粒车厘茄系分3份🤭一个沙律🥗有3份(即系一粒)另外最食得人嘅系意粉🍝都会分布左节俭嘅车厘茄🤣见佢Manu 咖啡咁多种类,我叫咗杯flat white,一见到佢嘅外貌都心知不妙饮咗一啖,我可以同你讲应该叫latte定cappuccino出到黎都会同呢杯flat white一样多奶多泡而无味🙄️因为一人要叫一个set,重有个跟set 冻柠茶,同行对食要求已经好低,都饮得1/3,佢话好难饮😅另外重有个甜品,个窝夫🧇好惊人😦咬落去沙沙声,真有口感,甜到食唔落当系我本人问题,但用粗糖整窝夫,重要整好D糖都重肉眼可见,食落沙沙声,未免太出色,想试食沙嘅感觉可以一试😌要好多猫佢哋帮到你,但想食野自己谂🤣🤣🤣
另外最食得人嘅系意粉🍝都会分布左节俭嘅车厘茄🤣
多奶多泡而无味🙄️
要好多猫佢哋帮到你,但想食野自己谂🤣🤣🤣