今年系李家炸鸡品牌成立第15周年,1/10-15/12做全场8折,梗系唔好错过!首先#无骨炸鸡甜辣味,外皮香脆,甜辣酱汁啱啱好,鸡肉嫩滑,入口即化,唔会太腻。🍗🍗🍗🍗(4分)紫菜粉丝卷系我嘅惊喜之一,紫菜包住粉丝,外皮炸得好酥脆,粉丝就平衡返油腻感,咬落去口感丰富非常滋味。🍙🍙🍙🍙(4分)韩式炒粉丝方面,粉丝烟韧有嚼劲,配搭蔬菜炒得入味,带有少少甜味,但记得要食快点😂粉丝好易会痴埋一旧。🍜🍜🍜🍜(4分)年糕香肠串亦都好特别,年糕烟韧弹牙,配埋咸香嘅香肠,点埋韩式酱汁食,非常惹味,系一个好好嘅小食。🍢🍢🍢(3.5分)饮品方面,除左一般汽水外,仲有韩国饮品选择。我哋叫咗#忌廉沟可乐 同#提子汁。最后仲加咗一份#泡菜煎饼,煎到外脆内软,泡菜嘅酸辣味同鱿鱼完美融合,每一啖都食到丰富嘅层次感,特别香口。🥞🥞🥞🥞(4分)总结嚟讲,呢次嘅用餐体验真系非常愉快,呢间餐厅嘅韩式小食同炸鸡质素高,非常推荐俾大家!