2017-09-08 406 浏览
又系湾仔觅食喇,今日晏就食西餐,湾仔西餐应有尽有,要贵嘅有,平嘅就唔多啦,意外地比我发现依间唔错嘅西餐厅,又唔洗加一,又唔洗同人迫,早一日打去订位留枱就可以啦。店铺装修唔错,侍应哥哥礼貌好好,野食又上得好快。首先我同朋友一人简左一个set每个set有一小件面包配自家制蕃茄酱,粒粒蕃茄,再配上酸酸地嘅汁,好开胃。然后就可以简一个沙律或汤,我地各款简一样,咩都试下,值得一提系个磨菇汤,好香浓,好想饮完再加一碗。Main我地要左香煎带子配忌廉蟹肉意粉同黑松露鸡肉烩饭。香煎带子比较好食,带子煎得好香,意粉汁都唔错。但黑松露饭就无咩黑松露味,味道较淡,我就一般般啦。最后,餐饮点左杯咖啡,埋单每人$120 有找,又唔洗加一,又食得饱,如果想食甜品,就可以加$20就有一个蓝莓芝士蛋糕,因为今次有d饱,就无加到喇。
店铺装修唔错,侍应哥哥礼貌好好,野食又上得好快。
首先我同朋友一人简左一个set

但黑松露饭就无咩黑松露味,味道较淡,我就一般般啦。