2005-03-30
29/3同男友去左食,lunch time系12:00-2:00,$43(要加一,即$47.3)12:05去到经已有好多人,多以中老年食客为主~野食方面都ok得㖞,d野食够热,几新鲜,野食都密密出,重会成日转换,唔错,then最紧要系d菜唔多油,(平时既我出街食饭都会用d水过一过d肥腻既食物,但系今次我都懒得过水,因为其油腻程度可接受)FOOD大致有以下炒饭&炒米粉各一/椒丝”fu"乳炒椰菜/炒生菜/炸芋头/炒香菇炒瓜等约10款倒/有几窝野,如咖哩薯仔,萝卜支竹,酸甜豆腐等/有粟米粥(正),有个冬菇羹/点心有叉烧包,粉果(好食),烧卖/甜品小食方面令我有d意外,估唔倒会有即制格仔餠(有花生酱,牛油,士多啤梨果酱,炼奶)d格仔餠重好足料下,够厚,好好食/麦芽夹餠,自制既,有埋竹签俾你/烚芋仔,蕃薯(出得唔多)/斋卤味(唔错)/有盘有d糖浆淋于炸野面既野,味道似马仔,ok啦/炸芋条(有d砂糖0系面)/紫米糕,马蹄糕,椰汁马豆糕,水晶糕(红豆,花生酱,奶皇)/一碗碗热炖旦又系唔多出)大约有咁多野食啦,$40几蚊有咁多野食抵到爆啦,但系d侍应就真系唔系好掂,无d笑容,成个木头人咁,then呢度
大约有咁多野食啦,$40几蚊有咁多野食抵到爆啦,但系d侍应就真系唔系好掂,无d笑容,成个木头人咁,then呢度d位都迫迫0地,唔系太好,但总括黎讲,真系好食得过!
*好似5,6日公众假期$45,下午荼日日都有,3:00-5:00,$35(加一),记住初一十五&斋期无自助餐供应!