東歐餐廳

Ivan The Kozak
2020-07-23 400 浏览
东欧餐厅经过杜汶泽嘅加持,订位满座到成日话要预早一个月订,超夸张,今日屎忽痕忽然想试,就打电话问临时有冇位,可能平时好事做得多,又真系有3个位比到我^_^事前已经在网上做好资料搜集,已经想好要叫什么,首先我们叫了两碗罗宋汤,比我想像中有点酸,但胜在料够多,好多集材喺里面。然后叫咗一个芝士焗牛脷盅,佢面𠮶层系面包,切之前侍应好细心问你使唔使影相,然后系你面前将个面包切开一格格,牛脷好嫩,加埋芝士酱夹落啲面包度一齐食,好好味然后第一个主菜系芝士焗三文鱼扒,份量比我想像中多,鱼肉焗到超滑,芝士又唔会盖过佢海鲜嘅鲜味,钟意食鱼嘅朋友不能放过跟住第二主菜系香烧猪肋骨,呢个好特别食前一定要准备相机,因为佢会上菜喺你面前淋上著唒火既vodka,好似火烧火猪肋骨一样,最重要系佢唔止卖相好,啲肉都非常之滑,而且有少许酒味配搭,又系不能放过

正宗乌克兰罗宋汤

芝士焗三文鱼扒