成日间唔中就好想食韩式甜辣鸡🙊 咸丰年前系CWB食过一次DODAM,但自从搬左新界西北之后已经无乜点去过港岛区😂果日经过观塘见到新开左分店😱 当然要黎试试佢😎Set lunch几多选择价钱唔贵,仲包左任食泡菜/粉丝既前菜同一杯饮品👍🏻两个人叫左韩式辣焗烤鸡(即系sweet and spicy)同埋鲍鱼人参鸡汤饭share,同事另外叫左杯芒果汁~韩国最兴食炸🐔,但呢度竟然有焗既版本😯 我同同事都觉得可以试下~虽然焗出黎无炸出黎既皮咁脆,但就多左种焗出黎既鸡油香味😇 而且无咁热气同无咁罪恶感🙊肉质同样嫰滑juicy,个汁几重蒜辣味,甜味偏少,几醒神😂 甜辣系我最中意既韩式鸡味道😋佢个set跟埋沙律菜又无淀粉质岩晒生酮人士😂鲍鱼人参鸡汤饭虽然只系一个set lunch但都超足料!材料劲丰富👏鲍鱼同粉丝好弹牙,鸡肉嫰滑,仲有不同种类既菇同唔会太淋既🌰,个汤人参味好出😍 我好耐无饮过韩国人参鸡汤!!怀念又满足😚😌🤣同事话芒果汁唔会太冻亦唔会太甜,夏天饮够晒清爽解暑👍虽然全场full晒个个店员都好忙,但无论落单定问佢地拎碗筷share都好快回应同好有礼貌,服务态度真心好,抵赞!👏❤️
成日间唔中就好想食韩式甜辣鸡🙊

果日经过观塘见到新开左分店😱 当然要黎试试佢😎
午市套餐前菜

佢个set跟埋沙律菜又无淀粉质岩晒生酮人士😂

芒果汁

同事话芒果汁唔会太冻亦唔会太甜,夏天饮够晒清爽解暑👍

2021-07-28
  • 韩式辣焗烤鸡