2013-10-21 1231 浏览
成日晚饭时间行过都好多人,想食都冇得食。谂住去APM睇戏,预早两日打去订台已经话冇位,要walk in。当日六点三去到,walk in有位,但要七点半交台,冇所谓,反正我同朋友睇七点半。呢度环境唔错,装修几靓,灯光暗。可能系happy hour时间,好多人,感觉有d嘈。加上我地被安排既台同隔离台距离好近(只有侧身过既空间),倾计唔方便。我点既系Hoegaarden,用左另一只牌子既杯上,可能太多人happy hour,用哂d杯面包条有d硬,咬左一啖冇再食。小食并盘:天妇罗虾、炸洋葱圈、烧猪肋骨、鸡翼和猪肉肠。款式多,二人份量。天妇罗虾同洋葱圈麻麻,粉浆厚同唔脆。猪肉肠正正常常,冇咩特别。烧猪肋骨少肉偏lum,烧得入味。最好既系鸡翼,脆皮。牛柳香草意粉:上台时有香味,食落唔错,意粉唔会太lum,又唔太油;牛肉口感唔错又有牛味。Parma Ham Pizza:黎到既时候冇即刻食,正在应付紧碟意粉。可能系冻左既关系,饼底变得lum左少少,唔够脆。Parma Ham普通。反而伴面既薯丝好有惊喜,脆卜卜又唔油。两个人食哂都几饱呢度价钱都几贵,差不多六百蚊埋单

Hoegaarden

面包条有d硬,咬左一啖冇再食。
小食拚盘
牛柳香草意粉
Parma Ham Pizza

两个人食哂都几饱
呢度价钱都几贵,差不多六百蚊埋单