2015-03-17
千祈唔好帮衬呢间甜品店,系我一生人食过最难食、最无诚意、同最揾笨嘅甜品店。😡😡😡我好心同佢反映话好难食,佢仲同我讲话佢地嘅食谱先至系正宗!咁即系话,杨枝甘露应该系白色得好少芒果同埋系唔涷嘅、绿豆沙系唔应该起沙既(酒楼免费糖水仲好食)、芒果糯米糍系淋bat bat 既。。。😰😥😰仲有份量系超级少,比提供既照片分量起码少百分之30。我哋有冲动去消委会投诉佢。😤😤😤我们一行八人全部躁爆!食唔到好味甜品唔紧要,令到我哋今晚个个都唔开心就好讨厌。我哋有责任话俾大家听,等大家唔使再中伏!😫😫😫落到楼下撞到一班游客,佢哋问我哋有乜好食,我坦白话比佢哋听全部都好难食。大家要捍卫我哋香港好客之道嘅精神,千祈唔好比游客有唔开心既经验!😱😱😱😱