2021-11-26
越莱经典捞檬所谓嘅经典,其实呢有三种唔同嘅肉:香茅牛肉,炭烧猪颈肉,厚切烧猪扒。我觉得呢个应该系成间餐厅性价比最高嘅。$60 可以食到有三种肉,而且份量系真系够大碗。我见佢有个slogan系:唔单止要好食,仲要够饱⋯⋯ 系坚饱嘅。猪颈肉只有三块 ,但识落口,就知道点解系咁矜贵。因为炭烧味道香、猪肉冧、有肉味。食完,系会令人想下次再叫$40嘅猪颈肉(小食)牛来了 $68汤底已经散发着浓厚嘅牛味,而牛肉就特别好食😋 真心弹牙,咬开做爆汁😬 安格斯牛肉片好厚身~ 肉味非常足。不过,如果平时食得淡气嘅人,就可能会觉得汤底有啲咸。不过,餐厅就算连夜晚,都有跟餐嘅饮品,热嘅咸柑桔就系免费送嘅,其他饮品都有跟餐嘅价钱。服务态度几好,侍应总会覆返你落嘅单;又会主动提多一本菜单俾你去睇。平价但好味😋 $24 咋!餐厅张枱有挂钩,都几贴心
经典捞檬
牛来了 $68
平价但好味😋 $24 咋!
餐厅张枱有挂钩,都几贴心