2010-08-15 62 浏览
今日爸爸生日,本身打算订蛋糕,不过想到食完晚饭后,大家未必再食得到大蛋糕,于是系去酒楼前即兴买左个经典款式-------->杂果蛋糕,唔系贪佢好食d~系觉得佢好色彩,影相时好靓!!用hsbc visa仲有9折,蛋糕没有生日牌,只有一个卡纸牌插在蛋糕上~相比第二间即买都有生日牌就差了些~服务态度宜改善,因为我睇完呢间去左第二间先返转头再买~但店员既态度就好似觉得""你咪又系买"".......有些不友善~问她有无碟有无生日牌,先跟比我~又唔主动问人要唔要生日牌~唔知系咪赶住放工咁!!好彩同行有人提我问佢攞渣~~味道方面:拣得这款就差极都有限~普通啦~唯一觉得好就系个款同出面的不同~靓d~

2010-08-02
外卖自取