2020-11-12
约咗个旧朋友喺中环食午餐由于我哋都系健康派,又唔想食咁贵,所以喺中环其实选择唔系好多,最后我哋决定咗食Super sandwiches 🥪 。呢度呢每次我嚟都会拣食焗薯,因为呢个健康得来又够饱🥰感觉上唔会令人变肥🤣,佢焗薯配有好多唔同嘅,配料嘅当中系有三文鱼啦,沙律蛋啦,但最后我都系拣咗吞拿鱼沙律。焗薯好大啦,吞拿鱼沙律呢就有两球放系焗薯嘅上边,加上呢个combo,佢配有沙律嘅然后就加个蘑菇汤,当然如果你唔想饮汤可以要咖啡或者茶。我个人认为虽然佢个名叫Super sandwiches 🥪 但系呢,间最好最好味嘅一定系焗薯啰😂呢个蘑菇汤呢真系麻麻哋啰。因为太咸,同我想像中嘅都几大出入😅我以为系好多蘑菇磨成😌但呢个汤好明显系忌廉汤,而唔系所讲嘅蘑菇汤,有少少失望㗎。我下次都系会叫返咖啡☕️呢个牛油果包,都可以话唔错嘅。正正常常不过不失,佢系意大利包嚟嘅,所以个包本身系有少少味,然后就配牛油果同芝士,好食😋。杂菜汤点都好饮过蘑菇汤啰因为个蘑菇汤真系偏咸啊。如果真系想饮汤嘅朋友,我建议可以拣杂菜汤。