餐厅: 牛涮鍋
资讯:

餐厅: 牛涮鍋
资讯:

2020-06-04 594 浏览
今日提早收工行过旺角,正在谂紧食什么嘅时候,经过MMC,见唔使排队就入去。由于我唔系太肚饿嘅关系所以我只系选择咗最平嘅套餐,即系包括猪肉同鸡肉,去到门口有个员工探热同问我选择什么汤底,我突然记得我仲有一张会员嘅礼券仲未用 ,所以就问吓佢如果我点算最平嘅套餐有冇得用,店员好耐心嘅解释只要选择放题就可以。另外一赞嘅系,店舖提供一张A4size嘅纸,比客人包口罩,店舖中咪姐将纸张做咗一个特别的设计值得加分。其实小小嘅心意客人系会望到的,怪不得呢个品牌越做越多分店。入到去店员好快就拎猪肉同一碟鸡肉上嚟,就咁睇啲颜色好新鲜,没有多余的脂肪,食落去口感软软,可惜猪肉味不足,但系以咁嘅价钱任你食嘅话就10分超值。鸡肉方便应该系鸡俾肉,就算煮个可都没有过分鞋口,食落去保持湿润。由于有会员优惠嘅关系,食任何放题都送一个海鲜拼盘,讲真呢啲冰鲜嘅海鲜又点会好食呀,但始终免费嘅关系,始终有就好过冇,其实上枱嘅时候有少少腥味,但食落口就冇咗呢浸气味,可能汤底我选择咗寿喜烧嘅关系 ,豉油冚过左佢嘅腥味。最后我食多一个沙律作为完结,其实一个人就咁食一碟猪肉同一份海鲜就已经10分足够,再加上出边有无限量嘅蔬菜,正所谓

最后我食多一个沙律作为完结,其实一个人就咁食一碟猪肉同一份海鲜就已经10分足够,再加上出边有无限量嘅蔬菜,正所谓多菜少肉,咁样嘅话就算食多少少都安心一点。

题外话,呢间铺嘅老细10分好谂头,识得用政府嘅优惠借力打力,每食$200就送$50,把政府提供补就业嘅优惠全部传送俾佢嘅客人,虽然或多或少系宣传嘅因素,但始终对人客系多一个选择系好事。

2020-06-04
用餐优惠