2011-01-05
我地5个人几日前已经打电话book左,当日准时去到,都要企 Lobby 等左半个钟有多,当时亦有好多人同我地一样度等,成个 Lobby 都系人,reception 话未执房 wor......所以要等等,平日姐,依我所见并唔系好多客,唔明点解要等禁耐?!都算啦!房间隔音其差,好似同隔离房合唱禁,歌非常之少,有歌手直程一首歌都冇(e.g: G.E.M)。 我地 20:35 入房,约 20:45 叫左 drink 同叫左串烧同两个炒粉面,结果 drink 等左半个钟,串烧等左一个半钟,炒粉面等左2个半钟,崔左十次都有但都唔见踪影, 一味净系识话帮你跟跟,其实佢如果冇咪直接讲,又或者落楼下茶餐厅外卖上黎都唔洗半个钟,我只不过叫干炒牛河同星洲炒米...好难煮咩 ??? 定系才料要空运黎呀 ??? 结果我地取消唔要,反正都已经由好肚饿等到反胃!中途我地要加多一位,nuts 唔洗5分钟就自动送到,效率突然好高! 总括黎讲佢除左装修ok之外,冇任何值得帮衬价值,如此 service 收我每位$229(未计nuts同加一)。唔系挂!