2011-05-04 7 浏览
自问自己要求都唔系好高,但真系估唔到呢间野令我太失望!!我好同意楼下有位朋友讲既评价,真系极差的一间餐厅!的确系唔洗等位就有位,但叫左好耐都冇人招呼,d waiter系冇焦点既!之后叫左个女仔黎,答野好悔气,问佢野又唔识答,之后就叫左另外一个女仔帮佢...但等左成5分钟都唔黎..!好,点野食啦,d汤又淡又"希",真系胶水feel....我地叫左个招牌猪肋骨,呢个真系完全失望!d肥膏多到呢....完全入唔到口!d汁系好味,但真系食唔落,早知就保险d叫个面啦!我劝大家去到唔好点呢个菜,盏浪费金钱!之后黎左个香芉布甸,又系冇味的,真系对呢间餐厅失晒望,唔系因为团购左,呢个价钱食呢餐真系叫佢回水!
2011-05-02