2022-12-01 331 浏览
同同事两个人去食12:50 手机成功落左单,一人一个lunch set拣左汤+主餐+饮品等左一阵就上左汤同饮品薯仔汤好饮,有粒粒薯仔蓉热花茶非常淡,但唔洗额外加钱就是但啦($35内饮品free)同事个牛扒等左唔算耐就上左因为手机无得拣medium,店员叫我地落完单再同佢讲,咁我地跟佢咁做啦,点知块扒黎到…好un…似8成熟…咬唔开另外叫左个焗鸡饭等到1:20 都无,同佢讲然后佢话漏单,会立即出番俾我,但佢另外个店只keep住我个餐俾迟我地好多入黎既人🤬去到1:30 我再问佢佢先话5mins会有然后佢同我讲,话可能系我地手机落单有野miss左无拣,所以出唔到张单我一听到真系火都黎,拎个手机出黎俾佢睇张单睇下边个位有miss,佢话系厨房咁同佢讲,我话如果真系miss,就唔会出到张单,又出到野饮同汤啦🤬🤬🤬我等左咁耐都无发脾气无恶言相向然后你同我推卸责任?🤬🤬🤬去到1:35 个饭终于黎好名热,d饭有d太硬但依d每个人口味唔同但成个饭份量好细,离谱既系成个饭得4-5!小片既肉😡😡🤬好嬲佢有送一件蛋卷蛋糕俾我但我唔要了真系无下次😡🤬
同同事两个人去食
12:50 手机成功落左单,一人一个lunch set
拣左汤+主餐+饮品

等左一阵就上左汤同饮品
薯仔汤好饮,有粒粒薯仔蓉

同事个牛扒等左唔算耐就上左

另外叫左个焗鸡饭

去到1:30 我再问佢佢先话5mins会有

去到1:35 个饭终于黎
好名热,d饭有d太硬但依d每个人口味唔同
佢有送一件蛋卷蛋糕俾我但我唔要了

真系无下次😡🤬