2017-05-17
不能输的汉堡包,我系甘型容呢一度嘅汉堡包同埋嘢食,我好少咁钟意食一间快餐店。我钟意佢嘅味道够特色,亦都钟意佢嘅份量够。除咗堂食之外我亦都有试过佢嘅外卖速递,拒嘅外卖速递质素亦都可以keep住好似堂食一样,真系几值得赞赏嘅。今次我自己就唔系好肚饿,所以就想食一个沙律清一清肠胃。见到佢呢一个卷心菜沙律好特别咁样就试吓,原来呢个卷心菜沙律有少少似德国猪手嘅配菜,味道酸酸地,卷心菜非常之爽口,另外仲会有青椒同埋萝卜丝,仲会有少少辣,既几开胃又可爱嘅嘢食。美国水牛城辣鸡翼,除咗鸡翼之外仲有西芹,西芹可以点埋芝士酱食其实都几好食。水牛城鸡翼嘅味道有少少BBQ酱嘅味道 如果你问我辣唔辣,我又觉得唔辣,但系味道就几好,而且鸡翼够大只。朋友就叫左一个鹅肝汉堡扒汉堡包,个包所用嘅包皮有少少麦包嘅味道,鹅肝厚度适中,唔会好油腻,而对我来说汉堡扒嘅熟程度系中等,啱晒我呢啲钟意食比较生嘅人。仲要特别提一提就系佢𠮶个芝士,我好钟意佢入边夹埋芝士,佢又唔会抢咗鹅肝同埋汉堡扒嘅味道,反而为佢哋嘅味道作一点点缀。每一日嘅餐都可以配唔同嘅嘢饮又或者食奶昔,我就试咗士多啤梨味嘅奶昔,今次佢呢一个奶昔系石榴果菠萝,饮落去个感
每一日嘅餐都可以配唔同嘅嘢饮又或者食奶昔,我就试咗士多啤梨味嘅奶昔,今次佢呢一个奶昔系石榴果菠萝,饮落去个感觉好清新,仲听到拒系即叫即制,好新鲜。