2022-05-22
之前系筲箕湾揾野食,见到有间装修都唔算差既Cafe,就谂住去试下啦。 入到去无咩人,但系啲员工好似见我唔到咁,理都无理到我😐咁我都由佢啦,买外卖食算!叫左个牛角包同两杯咖啡,点估都估唔到既系, 佢个牛角包就咁系个雪柜到拎岀,翻热都无 就咁放入个外卖盒比我😑 心谂, 比少少做餐厅既尊业黎好㖞😟 好啦,到咖啡啦,心谂,一间Coffee Shop 啲咖啡都应该唔会差得去边啦!点知!见到系一部全自动既咖啡机🤢😧😵 见到佢就咁禁粒制,奶都唔洗打就出左杯鲜奶咖啡比我🫠 我分别系叫左一杯鲜奶咖啡同美式咖啡。 唔饮由自可,一饮!跟本就系同7-11买既咖啡无分别! 可能重难饮过佢!🫥🫥睇完呢间既食评,有好多人都强调唔好理啲食评负评, 但系我觉得,啲负评系真实过啲好评,我谂要好似我亲身试过嘅人应该会明。😑对依间cafe真系好失望,好嬲!果刻觉得真系有好多打手⋯😵本身贵唔贵都唔系一个主要问题,系品质同埋态度嘅重要性,绝对无下次! 😖
咁我都由佢啦,买外卖食算!
翻热都无 就咁放入个外卖盒比我😑
心谂, 比少少做餐厅既尊业黎好㖞😟
我分别系叫左一杯鲜奶咖啡同美式咖啡。
对依间cafe真系好失望,好嬲!
果刻觉得真系有好多打手⋯😵