【⭐️ 尖沙咀·霸王川庄🍴】.之前旧舖喺K11既时候已经食过,一直好挂住佢既辣妹子肥肠😍依家搬左去isquare有靓景梗系去试下啦🤩🤩🤩 .可能中午去唔多人,都比左窗边位我地🥰 环境真系好舒服,相信夜景会更加靓🥹🥹 景观靓左价钱方面加左唔少🥲 都明白既~ 另外茶位每位$20,有百宝茶饮,老人家几钟意呢个茶😃.双味小笼包🥢:$88分别系原味同麻辣味各3个,咬落去有汤汁,皮唔算太厚,但无咩特别,正常发挥。.麻酱鸡丝滑粉皮🍜:$128粉皮够滑,酱料足够,好味😋.歌乐山辣子鸡🐔:$268够辣够香够惹味👍🏻有椒麻香,好酥脆。.干锅辣子爆肥肠🐽:$188Menu无左辣妹子肥肠🥹呢个唔好食.火爆带子凤尾虾🦐:$268大大粒带子配合埋凤尾虾,两个食材都新鲜,清清地几好食😋虾爽口弹牙,带子鲜甜。.烤北京片皮鸭🦆半只:$298比较失望,鸭皮只有几块脆,兼且有鸭骚味🥲 .南充酸菜桂花鱼🐟例牌:$488虽然系例牌但好大盘,鱼肉都好多,底下仲有好多薯粉,食都食唔哂😂 汤好浓好惹味,酸度辣度都刚刚好,鱼肉好滑😋 水准Keep到👍🏻.白雪燕麦蕃薯:$138卖相好精致好靓,系用燕麦包住紫薯同蕃薯炸,唔会好甜,不过就系普
【⭐️ 尖沙咀·霸王川庄🍴】
双味小笼包🥢:$88
麻酱鸡丝滑粉皮🍜:$128
粉皮够滑,酱料足够,好味😋
歌乐山辣子鸡🐔:$268
够辣够香够惹味👍🏻有椒麻香,好酥脆。
干锅辣子爆肥肠🐽:$188
Menu无左辣妹子肥肠🥹呢个唔好食
火爆带子凤尾虾🦐:$268
烤北京片皮鸭🦆半只:$298
比较失望,鸭皮只有几块脆,兼且有鸭骚味🥲
南充酸菜桂花鱼🐟例牌:$488
白雪燕麦蕃薯:$138
卖相好精致好靓,系用燕麦包住紫薯同蕃薯炸,唔会好甜,不过就系普通食紫薯同蕃薯啰,我麻麻地🥲
⭐️ 整体黎讲,呢个价钱真系食环境为主🤔,但酸菜桂花鱼的确保持到水准好食既,不过价钱真系唔平,如果有特别日子庆祝又想食中川菜环境又靓既,可以去下🥰🥰🥰
  • 南充酸菜桂花鱼