2021-08-07
Bookmark左好耐环境好靓嘅sensu, 上次经过荃湾仲见到有Teaset,都几抵又好想试,就食完晏都照食😙🌟The Wizard of Oz tea set ($238)有2杯冷泡茶咸点:巴马火腿哈密瓜香蒜炸鱿鱼开胃香槟黄金虾杯地中海虾义式烤面包配黑松露甜点: 蓝莓马德莲贝壳蛋糕朱古力马卡龙乳酪泡沫杯松饼✨Add on 3 items ($58)-烟三文鱼伴水牛芝士-芝士蛋糕-星夜蒟蒻啫喱-Teaset后边仲有干冰,一倒水落去就可以有烟雾离漫嘅感觉🥰 加埋后边蓝色嘅植物,好似走咗入the wizard of Oz入边咁🤩 最钟意呢个Tea set有少量嘅炸物,炸虾同埋炸鱿鱼都好好味🤤 甜品方面呢个朱古力马卡龙味道好正,靓得来食落都唔会太甜!另外add On嘅甜品之中,啫喱口感好弹牙,而且颜色超梦幻,超推介🥰另外sensu沙田都开新分店!觉得荃湾有啲远嘅朋友仔就可以选择去沙田🤣
有2杯冷泡茶
蓝莓马德莲贝壳蛋糕
朱古力马卡龙
乳酪泡沫杯
松饼
✨Add on 3 items ($58)
-烟三文鱼伴水牛芝士
-芝士蛋糕