2024-02-12
长假期前去左朋友介绍既呢间特色地中海😋餐厅介绍佢地既肉系以天然同无激素为主 餐单亦都提供左唔少素食既选择🥗🌱✨3款经典蘸酱拼盘 $160彼得包本身冇乜味 系要搭配大量既蘸酱一齐食先正😛店员都再三叫我地唔可以好似搽牛油咁 要大pat d! 经典酱有烤茄子蓉 经典鹰嘴豆泥同黑松露鹰嘴豆泥 三款都好creamy 打得好细滑 后面2款好重豆香 不过我地都钟意第一款 茄子加埋啲香料好浓😆✨火焰羊肉粒 秋葵仔爆煲饭 $720呢个系2-3人份量 羊柳粒虽然得五粒 但每件都好大旧 仲要好嫩🫶🏻店员话呢种秋葵仔本身系咁细粒 唔系平时我地食开比较长身个种 食落都好甜 估唔到同番茄酱都几夹~捞埋中东米食食下都好饱😋✨Katayef (2pcs) $75听讲系佢地斋戒完会食嘅甜品 系一个中东式烘烤馅既热香饼 一件包住肉桂核桃椰丝 另一件包住甜芝士 外脆内软几特别😝
✨3款经典蘸酱拼盘 $160
✨火焰羊肉粒 秋葵仔爆煲饭 $720