2019-08-31
星期五同老公放工林住想轻松享受一下,一直又想试下大尾笃既餐厅之下就开车去左。好好彩个到有3个泊车位,甘岩有位就泊左!餐厅既人都好好教我地点去同泊车,发现搭巴士同小巴都好方便,因为系烧烤场对面。外面睇已经好有情调,7点半入到去已有一半人,灯光加红色格仔餐台布加埋现场有人live 唱歌,未食都已经心情大好!我地叫左个dinner for 2有汤有沙律,我地要左鲜虾忌廉汁烩意大利饭同扒锦绣大会。好钟意距个餐包,我觉得似系自家制,因为出面无食过,距口感似煎堆加埋橄榄油同醋,完全系perfect !!!同估吾到距沙律都几大个,好好食,比我食哂。烩饭我同老公都好钟意,距虾系好弹牙,好新鲜,吾系出面个d食落口好煤个种,汁同饭味道配合得好好,吾会好「流」。一路食野一路听live,真系好正。现场唱歌既声都好好听,自己都录左几首🙊另外就系扒锦绣,有猪扒,羊扒,牛扒。我想讲猪扒系超厚又好味!羊架可以配埋距地自家制既薄荷酱,入口好香口。仲有配一旧烧波罗,好好食。距地仲有好多单点野食。其实dinner for 2 已好饱,但见到格离个pizza 好正。就又叫黎食,叫左个四式芝士pizza 9”,热辣辣,有齐4只
一直又想试下大尾笃既餐厅之下就开车去左。
好好彩个到有3个泊车位,甘岩有位就泊左!
餐厅既人都好好教我地点去同泊车,
发现搭巴士同小巴都好方便,因为系烧烤场对面。
外面睇已经好有情调,
7点半入到去已有一半人,
我地叫左个dinner for 2
有汤有沙律,我地要左鲜虾忌廉汁烩意大利饭同扒锦绣大会。 好钟意距个餐包,我觉得似系自家制,
同估吾到距沙律都几大个,好好食,比我食哂。
一路食野一路听live,真系好正。
现场唱歌既声都好好听,自己都录左几首🙊
另外就系扒锦绣,有猪扒,羊扒,牛扒。
我想讲猪扒系超厚又好味!
羊架可以配埋距地自家制既薄荷酱,入口好香口。
仲有配一旧烧波罗,好好食。
距地仲有好多单点野食。
其实dinner for 2 已好饱,但见到格离个pizza 好正。就又叫黎食,叫左个四式芝士pizza 9”,热辣辣,有齐4只芝士口味仲可以拉丝!超足料!距系薄批来的。
最后仲有餐饮同甜品。
饱得济仲要外带走个pizza, 呀妈都话好好食!!
整齐依间餐厅已经超过100分,
待应好有礼貌好亲切,环境气氛一流,
食饭好好味,好岩大家吾想出去旺角呀尖沙咀都食到好食又有view既大家。
当日都见吾少情侣,真系值得推介!
下次要再同老公去♥️♥️♥️♥️♥️